Tehokkaat latausratkaisut hotelleihin ja kauppakeskuksiin

Sähköauton latauspisteitä pitäisi löytyä sieltä, missä ihmiset muutenkin autoillaan liikkuvat, kuten kauppakeskuksissa, hotelleissa ja muissa paikoitusalueilla

Tarjoa asiakkaillesi parempi asiakaskokemus hankkimalla tehokkaat latauslaitteet sähköauton lataukseen kätevästi ostoksilla käynnin tai muiden asioiden hoitamisen aikana. 

Koko Latinki latausratkaisu -paketin toimitus nopealla aikataululla! Toimitamme ja asennamme kaikki laitteet kohteeseesi avaimet käteen -periaatteella ja nopealla aikataululla. Meidän kauttamme saat laitteisiin brändisi mukaiset teipit tai maalit, laitamme asetukset kuntoon ja huolehdimme kaiken valmiiksi, jotta asiakkaasi voivat heti alkaa käyttää latauspisteitä vaivattomasti.

Latinki Latausratkaisu on kokonaisvaltainen paketti, joka sisältää kaiken tarvittavan sähköauton latausjärjestelmän hankkimiseen
Tarjoamamme Latinki latausratkaisu sisältää taustajärjestelmän, joka mahdollistaa latausten laskuttamisen ja hallinnan keskitetysti.
Tutustu lisää

Hotelleihin ja kauppakeskuksiin INCH DUO -latauslaite

Helpota latauskokemusta lähimaksu-ominaisuudella

INCH Duo -latauslaite on tehopakkaus, joka on kestävyytensä vuoksi loistava valinta kaikille julkisille paikoille. Tyylikkäässä Duossa on kaksi latauspistettä samassa paketissa. Suuri näyttö on helppolukuinen ja näyttö antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Laitteessa on maksupääte, jolla käyttäjä voi tunnistautua laitteeseen suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä.

Lue lisää ominaisuuksista