Sopivat latausratkaisut julkisille paikoille, kuten toimistorakennuksien ja liiketilojen pysäköintialueille

Sähköautojen ja ladattavien hybridien määrä nousee koko ajan

Paremman palvelun takaamiseksi tarjoa sähköautoilijoille mahdollisuus ladata autoaan juuri siellä missä liikkuvat muutenkin. Valikoimastamme löydät julkisiin kohteisiin sopivat latauslaitteet. Tehonsäätöratkaisumme soveltuvat ja ulottuvat suurimpiinkin julkisiin kohteisiin. Asiantuntijamme tuntevat julkisten kohteiden vaatimukset sekä tarpeet ja auttavat teitä mielellään oikean latausratkaisun löytämisessä.

Latinki Latausratkaisu

Tarjoamamme Latinki Latausratkaisu mahdollistaa latauspaikkojen keskitetyn hallinnan ja kulutuksen luennan etänä. Laskutusta varten laitteet voidaan lukea paikan päällä verkosta, johon ne on yhdistetty. 

Lue lisää

Latauslaite lähimaksu-ominaisuudella

INCH Duo -latauslaite on tehopakkaus, jossa on kaksi latauspistettä samassa paketissa ja onkin kestävyytensä vuoksi loistava valinta kaikille julkisille paikoille. Suuri näyttö on helppolukuinen ja näyttö antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Laitteessa on maksupääte, jolla käyttäjä voi tunnistautua laitteeseen suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä.

Tutustu myös DC-laitevalikoimaamme, joka sisältää pika- ja suurteholatauslaitteet. Monipuoliset laturit soveltuvat julkiseen lataukseen erinomaisesti, Lue lisää!

INCH Duo DC-laitteet