Julkinen sektori

Sähköautojen ja ladattavien hybridien määrä nousee koko ajan

Sähköinen liikenne kasvaa koko ajan, mutta monilta pysäköintialueilta puuttuu vielä mahdollisuus ladata sähköautoa tai hybridiä. Ihmiset haluavat ladata autonsa siellä, missä liikkuvat muutenkin: parkkihalleissa, kaupassa, huoltoasemilla, kouluilla, moottoriteiden varsilla ja kaupunkien keskustoissa.

Ole edelläkävijä ja palvele paremmin

Valikoimastamme löydät julkisiin kohteisiin sopivat pikalatauslaitteet. Tehonsäätöratkaisumme soveltuvat ja ulottuvat suurimpiinkin julkisiin kohteisiin. Asiantuntijamme tuntevat julkisten kohteiden vaatimukset sekä tarpeet ja auttavat teitä mielellään oikean järjestelmän löytämisessä.

Latinki Latausjärjestelmä

Etäluettavuus helpottaa laskuttamista. Tarjoamamme Latinki Latausjärjestelmä kuitenkin mahdollistaa latauspaikkojen keskitetyn hallinnan ja kulutuksen luennan etänä. Laskutusta varten laitteet voidaan lukea paikan päällä verkosta, johon ne on yhdistetty. 

Lue lisää >

Latauslaite lähimaksu-ominaisuudella

INCH Duo -latauslaite on tehopakkaus, jossa on kaksi latauspistettä samassa paketissa ja onkin kestävyytensä vuoksi loistava valinta kaikille julkisille paikoille. Suuri näyttö on helppolukuinen ja näyttö antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Laitteessa on maksupääte, jolla käyttäjä voi tunnistautua laitteeseen suoraan maksukortillaan ja maksaa latauksensa helposti lähimaksua käyttämällä.

Tutustu myös suurteholatauslaitteeseemme, joka on markkinoiden tehokkain. Hypercharger mahdollistaa kehittyneimpien sähköajoneuvojen ja raskaan liikenteen ajoneuvojen lataamisen CCS-latausportilla. 

INCH Duo > Hypercharger >