Latinki latausjärjestelmä

Latausjärjestelmä nyt ja tulevaisuudessa

Latinki on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja helpoksi. Käyttöönotto käy hetkessä ja pääset heti tarkastelemaan lataustapahtumia tietokoneella tai mobiililaitteella. Latinki toimii kaikkialla Suomessa ja helpottaa esimerkiksi laskuttamista: kulutusraportti saadaan järjestelmästä latauspistekohtaisesti paikasta tai ajankohdasta riippumatta. Latinki sopii käytettäväksi esimerkiksi taloyhtiöille, työpaikoille, pysäköintialueille, varikoille.

Latausjärjestelmä sisältää kuormanhallinnan, jolla pystytään hyödyntämään kiinteistön kokonaisenergiaa ja järjestelmän liittymätehoa voidaan myös tarvittaessa kasvattaa tulevia muutoksia varten.

Kaikki käyttäjän toiminnot tallentuvat järjestelmään ja käyttäjä voi selailla tietojaan, energiankulutustaan ja laskujaan mobiilisovelluksella. Lisäksi Latingin kautta huolto voi suoraan tarkistaa esimerkiksi vikakoodit.

Jokaiselle käyttäjälle voidaan osoittaa oma RFID-tagi. Käyttäjä voi tunnistautua latauslaitteelle helposti ja nopeasti näyttämällä tagia lukijaan.

Ominaisuuksia

  • Kuormanhallinta
  • Käyttäjän tunnistaminen (RFID, PIN, App)
  • Energian määrä ja käyttöajankohta
  • Räätälöitävä raportointi, joka mahdollistaa laskuttamisen laitekohtaisesti tai ryhmittäin
  • Mahdollisuus ulkopuolisen laskutuspalvelun käyttöön
  • OCPP-yhteensopiva

Virransyöttöjärjestelmä Latinki-virtakiskoilla

Kun virransyöttö toteutetaan virtakiskoilla, vältytään isoilta pääkeskuksen laajennuksilta ja näin saadaan syöttöjärjestelmä kerralla valmiiksi. Meiltä saat  markkinoiden laajimman virtakiskojärjestelmän sähkövirran siirtoon ja jakeluun. Virtakiskoista löytyy tuotteet virranjakeluun 25 A – 6300 A.

Tutustu virtakiskoihin >

Tarvitsetko apua huoltoon liittyen? Me autamme!

Hoidamme käyttöönotot sekä huollot itse tai yhteistyökumppaneidemme avulla Suomessa ja Pohjoismaissa. Osa käyttöönotoista ja huolloista pystytään hoitamaan etänä verkon yli. Ole yhteydessä huoltoomme helposti huoltopyynnön avulla.

Tee huoltopyyntö>

Haluatko kokonaisvaltaista palvelua Latinki latausjärjestelmän asennuksen jälkeen? Huoltosopimuksemme on sinulle sopiva ratkaisu!

Huoltosopimuksen avulla varmistat nopean avun saannin! Huoltosopimukseen on mahdollista sisällyttää sopimuksen mukaiset huoltokäynnit ylläpitopalveluina ja vuositarkastuksina. Näin sinulle jää aikaa keskittyä muuhun.

Ylläpitopalvelumme tekee latauslaitteiden jokapäiväisestä käytöstä helppoa. Samalla varmistat järjestelmän ja laitteiden toimivuuden sekä tulevien päivitysten ajantasaisuuden. 

Load Guard kuormanhallinta – Miten toimii?

Load Guard kuormanhallinta mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan latauslaitteiden välillä huomioiden rakennuksen muun kulutuksen ja sähköajoneuvojen lataustarpeet. Load Guardin käyttö on tärkeää silloin, kun useat latauslaitteet jakavat saatavilla olevan virran muiden käyttäjien kanssa. Load Guard monitoroi paikallista verkkoa ja lähettää reaaliaikaista dataa latauslaitteelle säilyttääkseen asetetun kuorman. 

Avaimet käteen -palvelumme sisältää

Kartoitus

Latauslaitteet

Virransyöttö-
järjestelmä

Käyttöönotto

Ylläpito ja laskutus