Latinki Latausratkaisu sisältää kaiken mitä tarvitset sähköauton lataamiseen 

Haluamme tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi latausjärjestelmän hankkimisen!

Meiltä saat Latinki Latausratkaisun yhdestä ja samasta paikasta, joka sisältää koko paketin aina kartoituksesta latauslaitteiden käyttöönottoon asti. Latausratkaisumme soveltuu monipuolisesti eri käyttökohteisiin, kuten taloyhtiöille, kauppakeskuksiin, hotelleihin, raskaalle liikenteelle ja varikoille.

Kaiken kattava kokonaisuus sisältää

Kattava kartoitus

Aloitamme kattavalla kartoituksella, jossa selvitetään tarkemmin kohteen tarpeet, jonka jälkeen tarjoamme juuri kohteeseen sopivaa Latinki latausratkaisua.

Monipuoliset ja laadukkaat latauslaitteet erilaisiin käyttökohteisiin

Meiltä saat monipuoliset ja laadukkaat laturit eri käyttökohteisiin – DC-laturit pika- ja suurteholataukseen sekä AC-laturit kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kaikki tarvittavat oheistarvikkeet.

Latinki taustajärjestelmä latausjärjestelmän hallintaan ja laskutusratkaisuihin

Taustajärjestelmä mahdollistaa vaivattoman ja yksinkertaisen latausjärjestelmän hallinnan, reaaliaikaisten tapahtumien seurannan, joustavan hinnoittelun ja huoltovarmuuden. Taustajärjestelmän kautta pystyt helposti selailla käyttäjän lataustietoja ja energiankulutusta.

Virtakiskot räätälöityyn virranjakeluun

Virtakiskoilla saadaan räätälöidyt ratkaisut virranjakeluun. Virtakiskojärjestelmä säästää tilaa ja asennusaikaa sekä on helposti laajennettavissa ja muunneltavissa tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Käyttöönotolla latausjärjestelmä käyttövalmiiksi

Käyttöönotamme latauslaitteet asennuksen jälkeen, jolloin ne ovat heti latausvalmiita.

Huolto ja ylläpitosopimus takaavat nopean avun

Huoltosopimuksen avulla varmistat nopean avun saannin! Huoltosopimukseen on mahdollista sisällyttää sopimuksen mukaiset huoltokäynnit ylläpitopalveluina ja vuositarkastuksina. Ylläpitopalvelumme tekee latauslaitteiden jokapäiväisestä käytöstä helppoa. Samalla varmistat järjestelmän ja laitteiden toimivuuden sekä tulevien päivitysten ajantasaisuuden.

Sopimusasiakkaana saat avun nopeasti suoraan huoltoportaalimme kautta

Huolto- ja ylläpitosopimusasiakkaana takaat nopean avun saannin. Huoltoportaalimme kautta saat helposti ja vaivattomasti apua tekniseltä asiantuntijaltamme. Kirjaudu huoltoportaaliimme alta, tee huoltopyyntö ja asiantuntijamme auttaa!

Tee huoltopyyntö

Load Guard kuormanhallinta – Miten toimii?

Load Guard kuormanhallinta mahdollistaa dynaamisen kuormanhallinnan latauslaitteiden välillä huomioiden rakennuksen muun kulutuksen ja sähköajoneuvojen lataustarpeet. Load Guardin käyttö on tärkeää silloin, kun useat latauslaitteet jakavat saatavilla olevan virran muiden käyttäjien kanssa. Load Guard monitoroi paikallista verkkoa ja lähettää reaaliaikaista dataa latauslaitteelle säilyttääkseen asetetun kuorman. 

Onko sinulla kysymyksiä?

Petri Laine

Myynti- ja tuotepäällikkö, AC-latausratkaisut
+358 40 178 5261
petri.laine@intercontrol.fi

Pekka Kupsanen

Myyntipäällikkö, AC-latausratkaisut
+358 50 400 9615
pekka.kupsanen@intercontrol.fi

Tanja Mattila

Tekninen myyjä, AC-latausratkaisut
+358 44 974 7414
tanja.mattila@intercontrol.fi

Esa Valtanen

Myynti- ja tuotepäällikkö, jakelukiskoratkaisut
+358 40 184 7377
esa.valtanen@intercontrol.fi

Kim Lindholm

Myynti- ja tuotepäällikkö, DC-latausratkaisut
+358 44 324 3000
kim.lindholm@intercontrol.fi

Timo Kulkki

Myynti- ja tuotepäällikkö, DC-latausratkaisut
+358 45 7881 5922
timo.kulkki@intercontrol.fi