Referenssit

Tutustu monipuolisiin referenssikohteisiimme

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja kiinteistöt, julkinen sektori, työpaikat, pysäköintihallit ja energiayhtiöt sekä monet muut. Teemme tiivistä yhteistyötä myös paikallisten suunnittelijoiden ja asennusyhtiöiden kanssa.

 

Etelärannan Huolto

Kohteessa on heti käyttöönotettuja, pylväsasennettuja Latinki latauslaitteita yli 60 kpl. Virtakiskoilla on rakennettu valmius 104 latauspaikkaan. Skaalautuva dynaaminen kuormanhallinta (yli 400 A) huolehtii että virrankulutus saadaan pidettyä sopivalla tasolla.

Espoo

Kohteessa Latinki latauslaitteet kiinteällä latauskaapelilla on asennettu seinään ja kytkentäkaapelit piilotettu seinäpaneelin taakse. Latauslaitteissa olevan kuormanhallintajärjestelmän avulla virta jakautuu tasaisesti.

Tuhtopolku

Kohteen yli 20 Latinki latauslaitteen ja virtakiskojärjestelmän yhdistelmä on saatu asennettua hyvin huomaamattomaksi autohallin seinään. Latauslaite sisältää pistorasian ja kuormanhallinnan.

Turun kristillinen opisto

Kohteessa latauslaitteet on asennettu pylväsasennuksena parkkialueelle. Kaksi pistorasiamallista latauslaitetta on samassa RST-pylväässä ja sisältää kuormanhallinnan.

Linnankatu

Laajan peruskorjauksen yhteydessä oli tarve asentaa latauslaitteita puolelle autopaikoista.
Latauslaitteessa kiinteät latauskaapelit ja kuormanhallinta, syöttökaapelit piilotettu seinäpaneelin taakse.

ABC-asema Lohja

Suomen ensimmäinen suurteholatauslaite toimitettiin täysin käyttövalmiina.

McDonald’s Suomi

Useita latauskohteita ympäri Suomen.

YX Vikersund, Norja

Kohteessa useita suurteholatauslaitetta.