Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Onko taloyhtiössänne sähköauton tai ladattavan hybridin omistajia?

Autamme taloyhtiöitä löytämään kohteeseen juuri sopivan, turvallisen ja toimivan latausjärjestelmän. Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

Valikoimastamme löydät helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita kotilataukseen soveltuvia sähköautojen latausjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat oikeiden laitteiden valinnassa. Moderni latausjärjestelmä voi parantaa taloyhtiön imagoa ja jopa nostaa kiinteistön arvoa.  Ota yhteyttä ja kerro taloyhtiösi tarpeista!

Latinki Latausjärjestelmä

Älykkään kuormanhallintajärjestelmän avulla pääset helposti alkuun ja olemassa olevaa järjestelmää pystytään tarpeen vaatiessa myöhemmin myös laajentamaan. Latinki Latausjärjestelmä on taloyhtiösi valinta silloin, kun tarpeena on laadukkaat laitteet, asiantunteva palvelu ja toimiva huoltoverkosto. Tarjoamamme Latinki Latausjärjestelmä kuitenkin mahdollistaa latauspaikkojen keskitetyn hallinnan ja kulutuksen luennan etänä.

Lue lisää>

Virtakiskoilla voidaan toteuttaa sähkönjakelu latauslaitteille

1. Virtakiskoja hyödyntäen voidaan rakentaa joustava ja helposti muunneltava kokonaisuus

2. Palokuorma saadaan pidettyä pienenä sekä lisäksi kaapelihyllyjen määrää ja kokoa voidaan myös pienentää

3. Asennus on nopeaa ja yksinkertaista toteuttaa

Isännöitsijöille ja taloyhtiön päättäjille 

Asuinkiinteistöt ja työpaikkakiinteistöt voivat hakea sähköautojen latausinfra-avustusta 

Tiesitkö, että asuinkiinteistöt voivat hakea sähköautojen latausinfra-avustusta? Vuoden 2022 alusta latausinfra-avustus laajenee ja on myös saatavilla työpaikkakiinteistöille. Katso ennakkotietoa ARA:n avustuksesta niin asuinkiinteistöjen kuin työpaikkakiinteistöjen osalta vuoden 2022 alusta.

Lue lisää ARA-avustuksesta>

Etäyhteyden avulla paikkakohtaisen sähkönkulutuksen hakeminen käy helposti ja vaivattomasti Latinki-latausjärjestelmästä ja vie aikaa vain noin 2-3 minuuttia.

Katso laskutuksen opastusvideo vaihe vaiheelta!